cell phone tracker 5510 treadmill ortung beim iphone 6 Plus ausschalten iphone localizador de celular s6 como

Η Natura ολοκληρώνει την εξαγορά της The Body Shop

Γράφτηκε από την  Σεπ 18, 2017

Η ένωση της Natura, της The Body Shop και της Aesop δημιουργεί ένα παγκόσμιο, στοχοθετημένο, multibrand και multichannel όμιλο καλλυντικών

Σάο Πάολο, 7 Σεπτεμβρίου 2017 – Η Natura Cosméticos SA, η Βραζιλιανή εταιρεία-ηγέτης στη βιομηχανία καλλυντικών, ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της The Body Shop από την L’Oréal ύστερα από την απόκτηση των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού.

Με την απόκτηση της The Body Shop, η Natura κάνει ένα επιπλέον αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου, πολυεταιρικού και πολυκαναλικού ομίλου καλλυντικών που συγκεντρώνει τρία ισχυρά brands – Natura, The Body Shop και Aesop – όλα δεσμευμένα στις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, τη βιωσιμότητα και στην επίτευξη ενός θετικού κοινωνικού αντίκτυπου. Η προκαταρτική συμφωνία για τη συναλλαγή ανακοινώθηκε στις 9 Ιουνίου.

Η συναλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα έναν όμιλο με ένα διευρυμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με μία ευρεία γεωγραφική παρουσία σε σημαντικές αγορές. Συνδυαστικά, τα τρία brands δραστηριοποιούνται σε 69 χώρες, με περισσότερους από 17.000 εργαζόμενους, 3.200 καταστήματα, ένα ισχυρό δίκτυο franchisees, ένα δίκτυο πωλήσεων αποτελούμενο από 1,8 εκατομμύρια ανεξάρτητους αντιπροσώπους πωλήσεων και ένα εκτενές portfolio προϊόντων που καλύπτει μια ευρεία γκάμα κατηγοριών.

Ο Guilherme Leal (Γκιλέρμε Λεάλ), co-chairman του Board of Directors της Natura, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την The Body Shop στον όμιλο Natura. Η συμμαχία αυτή δημιουργεί έναν συνδυασμό εταιρειών που μοιράζονται έναν κοινό σκοπό ο οποίος υπερβαίνει κατά πολύ τους σκοπούς των καθιερωμένων επιχειρήσεων. Μία νέα δύναμη στην υπηρεσία του καλού διαμορφώνεται».

Η Natura
Ιδρύθηκε το 1969, και είναι μία Βραζιλιανή πολυεθνική εταιρεία στον τομέα των καλλυντικών και της προσωπικής φροντίδας. Είναι ηγέτης στην απευθείας πώληση στη Βραζιλία, με καθαρά έσοδα τα οποία ανήλθαν σε 7,9 δισεκατομμύρια R$ το 2016.

Η Natura δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό, Περού, Κολομβία και Γαλλία. Η Natura ήταν η πρώτη εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία στο κόσμο που έλαβε πιστοποίηση B Corp τον Δεκέμβριο του 2014, που αναγνωρίζει τη διαφάνεια και βιωσιμότητα της επιχείρησης σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο.

Η Aesop
Το Αυστραλιανό brand ομορφιάς ιδρύθηκε το 1987 με στόχο να δημιουργήσει μία σειρά ποιοτικών προϊόντων για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το σώμα. Διαθέτει περισσότερα από 190 αποκλειστικά καταστήματα σε 20 χώρες στην Αμερική, την Ασία, την Ευρώπη και την Ωκεανία. Τα προϊόντα του διατίθενται επίσης σε 97 διαφορετικά πολυκαταστήματα διεθνώς.

Η The Body Shop
Ιδρύθηκε το 1976 στο Brighton της Αγγλίας από την Anita Roddick και είναι μία παγκόσμια εταιρεία ομορφιάς. Η The Body Shop αναζητά τρόπους να κάνει τη θετική διαφορά στον κόσμο προσφέροντας υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα από τη φύση προϊόντα περιποίησης προσώπου, περιποίησης μαλλιών και μακιγιάζ που παράγονται με ηθικό και βιώσιμο τρόπο. Η The Body Shop υπήρξε πρωτοπόρος της φιλοσοφίας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν μία θετική δύναμη και αυτό το ήθος αποτελεί, μέχρι σήμερα, την κινητήρια δύναμη της εταιρείας.

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Beauty Videos

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας