Ειρήνη Κάντζα

Ειρήνη Κάντζα

Με αφορμή την ολοκλήρωση της τριλογίας που αφορά στη μελοποίηση των ποιημάτων του Κωνσταντίνου Καβάφη, από τον συνθέτη Αθανάσιο Σίμογλου, τον περασμένο Δεκέμβριο, στην Αθήνα, απολαύσαμε δύο συναυλίες στις οποίες παρουσιάστηκε το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας, με τον τίτλο Δέησις.

Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα, αποτελούν σημαντικό μέρος της διατροφής μας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, λόγω της σημαντικής θρεπτικής τους αξίας, κάτι που πιστεύει και υπηρετεί η εταιρεία SERANO, η εταιρεία επεξεργασίας και διανομής ξηρών καρπών και φρούτων.

"Το Eros Pour Femme είναι η κορύφωση της δύναμης και της αποπλάνησης από το Versace, από το μαγευτικό του άρωμα έως το κομψό του μπουκάλι και την εκπληκτική καμπάνια των Mert Alas & Μarcus Piggott στην οποία πρωταγωνιστεί η Lara Stone" - Donatella Versace

H Elizabeth Arden ξεκίνησε να διαγράφει την πορεία της στον τομέα των καλλυντικών το 1910, σε μια εποχή που σπάνιζαν οι γυναίκες που φορούσαν make-up, πόσω μάλλον εκείνες που είχαν τις δικές τους επιχειρήσεις.

Το πρώτο άρωμα του Stan ήρθε να αφήσει το στίγμα του! "Νeon" by Stan, αυτό το άρωμα σηματοδοτεί το νέο, την αλλαγή, την εξέλιξη, όχι μόνο για τον ίδιο τον Stan και την πορεία του, αλλά και για το γυναικείο κοινό του που ωριμάζει μαζί του!

Το Smoky Look ή Smoky Eyes δεν είναι πρόσφατη μόδα, αντιθέτως έχει γράψει πολύ μεγάλη ιστορία συνεχώς, χωρίς διάλειμμα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

H L' Oreal Paris φέρνει το πρώτο ημιμόνιμο βερνίκι για εφαρμογή στο σπίτι!

Το μεγαλύτερό μας επίτευγμα δεν ήταν η ανακάλυψη των ιδιοτήτων των φυτών, αλλά το γεγονός ότι μπορέσαμε να τις κάνουμε προσιτές σε όλους", λέει ο Yves Rocher, που δημιούργησε τον ομώνυμο Οίκο το 1959, στην ηλικία των 28 ετών, έχοντας σαν στόχο την προσιτή ομορφιά και την επιστημονική καινοτομία με τη χρήση και την αξιοποίηση των φυτών.

Calendar

« Νοέμβριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας