Ζωγραφιά Αντωνιάδου

Ζωγραφιά Αντωνιάδου

Οι γυναίκες που κάνουν ηλιοθεραπεία ζουν περισσότερα χρόνια από εκείνες που αποφεύγουν να εκτεθούν στον ήλιο σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Internal Medicine.

Το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν μία περίοδος που θες να περνάς με τον σύντροφό σου και να συλλέξεις στο βαλιτσάκι σου όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς!

Αν δεν έχει μείνει μαργαρίτα στο μπαλκόνι χωρίς να τη μαδήσεις, ρωτώντας… «μ’ απατά δεν μ’ απατά», και test στο internet που να μην έχεις κάνει, για να σιγουρευτείς τι γίνεται, είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις τη συμπεριφορά του και θα βρεις την πολυπόθητη απάντηση… Μήπως και σωθούν οι γλάστρες σου, το tablet σου και τα νεύρα σου!

Δεμένη οικογένεια, καριέρα, καλοί φίλοι και ένα ικανοποιητικό εισόδημα είναι άραγε όλα αυτά, όσα κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη;

Η περίοδος των εξετάσεων έφτασε και μαζί της έφτασε και το στρες, το οποίο αποτελεί την πρώτη ίσως επαφή του κάθε εφήβου με το σοβαρό «άγχος» πριν την ενηλικίωση του! Σκέψεις για τυχόν μη επαρκή προετοιμασία, ενδεχόμενη αποτυχία και προσωπική ανεπάρκεια αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό!

Αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, σύμβολο της ζωής και της αναγέννησης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Μπορεί ένα ζευγάρι παπούτσια να είναι πιο σημαντικό από έναν έρωτα; Και όμως ναι, απαντά μια έρευνα, που υποστηρίζει, πως οι γυναίκες, μπορεί να ξεχάσουν μια παλιά αγάπη αλλά όχι και ένα ζευγάρι παπούτσια που αγόρασαν.

Οι ψυχολόγοι ονομάζουν την αγοραστική μανία «ωνιομανία» (από το αρχαιοελληνικό ωνέομαι-ωνούμαι, που σημαίνει αγοράζω). Σήμερα θεωρείται πλέον βέβαιο ότι η ψυχαναγκαστική καταναλωτική μανία (ωνιομανία) συνδέεται άμεσα με τις συχνές κρίσεις πανικού, την αγχώδη συμπεριφορά και την αδυναμία ελέγχου των παρορμήσεων.

Calendar

« Οκτώβριος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας