Συνεργασία του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Vassilis Zoulias με την Weber Shandwick

Γράφτηκε από την  Σεπ 28, 2015

Η συνεργασία του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Vassilis Zoulias με τη Weber Shandwick, του ανοίγει τώρα το δρόμο της καταξίωσης στην παγκόσμια αγορά!

Ο αναγνωρισμένος designer Vassilis Zoulias προχώρησε σε συνεργασία με τη Weber Shandwick κι έκανε έτσι ένα μεγάλο βήμα προς το προσωπικό του όραμα: την επέκταση του επιτυχημένου στην Ελλάδα brand, “Vassilis Emmanuel Zoulias”, και στην παγκόσμια αγορά μόδας!

Συγκεκριμένα, η Weber Shandwick, με την πολύτιμη βοήθεια της Lenas Harizopoulos, σύμβουλο στρατηγικής επικοινωνίας για luxury goods και μόδα, ανέλαβε την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας και μάρκετινγκ για το brand “Vassilis Emmanuel Zoulias” , στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων του brand σε αγορές του εξωτερικού. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία προχώρησε σε ανάλυση του εταιρικού προφίλ και των δυνατοτήτων ανάπτυξης σε αγορές μόδας του εξωτερικού, προσδιορίζοντας και δημιουργώντας ευκαιρίες για μελλοντικές επενδύσεις του brand. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται δε στο πλαίσιο των εξειδικευμένων υπηρεσιών επικοινωνίας στον τομέα της μόδας που παρέχει η Weber Shandwick.

Lena Harizopoulos

                                                                                       Lena Harizopoulos

Στο σημείο αυτό, να θυμίσουμε ότι μετά την πολυετή λειτουργία της Pret-a-porter Boutique και του Haute Couture Atelier Vassilis Emmanuel Zoulias στην Αθήνα, εγκαινιάστηκε το 2015 νέα Boutique στη Σαντορίνη. Η επόμενη “στάση” είναι η Μύκονος,

image001

 

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Fashion Videos

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας