peut on localiser un portable sans la carte sim comment espionner sa femme iphone disable application application root mvc localiser telephone sony comment suivre un portable a distance gratuit activer localisation application despionnage gratuit click here localiser un portable via le numero comment logiciel espion galaxy s8+ tracer un localisation iphone 5 comment espionner whatsapp gratuit localiser un cydia application espionner un smartphone a distance ecoute telephonique application of root cause analysis application click at this page espionner iphone

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/11

Γράφτηκε από την  Νοε 12, 2018

Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | «Μαύρο» χρήμα!

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να παρέμβεις δραστικά, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Να θυμάσαι μάλιστα ότι μπορεί να γίνεις στόχος ατόμων ή κυκλωμάτων του περιθωρίου.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία ή να «σου κατέβει» μια φανταστική ιδέα μεταξύ ύπνου και… ξύπνιου!

 

Ταύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Από πού να… πρωτοφυλαχτείς!

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο ωστόσο από πλευράς σου θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», έχοντας όμως συνείδηση πως δεν υπάρχουν περιθώρια για ημίμετρα.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα και ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως όμως να σε ωθήσει και σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού περιεχομένου.

 

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Παρασκηνιακές διεργασίες

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της δουλειάς σου, παίρνοντας τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και –κυρίως- φυλώντας τα νώτα σου.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να μπλοκάρεις τους ανταγωνιστές σου μέσω κάποιου ισχυρού προστάτη, το πρόβλημα ωστόσο είναι πως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές ή σε ρίχνει στην… αγκαλιά «σωτήρων», που πρακτικά «κοιτάνε την πάρτη τους». Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν για τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις.

 

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Προ πάντων, εχεμύθεια!

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα, αφού στο παρασκήνιο γίνονται πολλά που δεν γνωρίζεις. Αντίστοιχα, επιβάλλεται να είσαι εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί έναν «δικό σου» άνθρωπο, αφού αλλιώς θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές ή να σε ρίξει σε μια άσκοπη περιπλάνηση. Επιπλέον στο περιβάλλον σου λέγονται πάρα πολλά ψέματα!

 

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Underground καταστάσεις

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να «αμαυρώσει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ότι… ζει σε αυτές, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο στον χώρο σου.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού έλκεις άτομα που επιδιώκουν να σου πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ή να «σε πιάσουν Κώτσο»!

 

Παρθένος | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Στιγμές μυστηρίου

Σήμερα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθείς ή να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης στο περιβάλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαθείς ή να βρεθείς σε αδιέξοδο σε μια μετακίνησή σου. Από την άλλη πλευρά όμως, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σου δώσει την δυνατότητα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια και να λάβεις μια ¨εσωτερική» πληροφόρηση.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη μια πρόθεση εξαπάτησης.

 

Ζυγός | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Μην «τσιμπήσεις» στο δόλωμα

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού γύρω σου καιροφυλακτούν ποικίλα «αρπακτικά με γραβάτες», που επιδιώκουν να σε έχουν για πάντα «του χεριού τους». Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί κάποιος/α να μεσολαβήσει κρυφά υπέρ σου σε μια υπόθεση που σε απασχολεί.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον, μπορείς ωστόσο να προσδώσεις και μια καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική διάσταση στις δραστηριότητές σου.

 

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Σε «σκοτεινά» μοναπάτια

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις όχι μόνον του «επίγειου» κόσμου αλλά και του… υπόγειου, αφού ο φίλος σου ο Πλούτωνας διεκδικεί σημαντικό μερίδιο στα δρώμενα. Και το πρώτο που πρέπει να ελέγξεις είναι η τάση σου να προσεγγίζεις περιθωριακά άτομα στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης δικτύωσης.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου για έναν «δικό σου» άνθρωπο, ίσως όμως να πρόκειται και για «fake news», γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

Τοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Όποιος ψάχνει, βρίσκει

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου δίνει πρόσβαση στους «έχοντες και κατέχοντες», βοηθώντας σε επιπλέον να αλιεύσεις πληροφορίες, στα πλαίσια μιας οικονομικής αντικατασκοπίας! Μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου ή θα κλείσει οριστικά μια «πόρτα».

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά μεν να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου και σε επίδοξους διαρρήκτες.

 

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις για να ενδυναμώσεις την θέση σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια φιλία σου.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί σε λάθη και αβλεψίες καθιστώντας τελικά άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου κι αν δεις ότι κάτι δεν «πάει» μην επιμείνεις.

 

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Καθοριστικές εξελίξεις

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και αν πρόκειται για ένα «τέλος των πραγμάτων», εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση.

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Είναι ακόμη πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν κάνουν κάτι με το αζημίωτο. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον οίκο των οικονομικών σου, μην προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

 

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/11

#AstroDaily {12 Νοεμβρίου 2018} | Διερεύνηση του αγνώστου

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο, από την άλλη πλευρά όμως είναι εύκολο να πέσεις κι εσύ θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής.

 

Πηγή:astrology.gr

 

 

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας