Τα τετράδια και τα μπλοκ ζωγραφικής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σας περιμένουν αποκλειστικά στα Public!

Γράφτηκε από την  Οκτ 31, 2016

Πάντα κοντά στο παιδί, τa Public, συνεργάζονται φέτος με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί Ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και ενισχύουν τον αγώνα του Οργανισμού προσφέροντας Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Φέτος για πρώτη φορά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κυκλοφορεί τα δικά του μοναδικά τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής τα οποία είναι εμπνευσμένα από το πρόγραμμα του Οργανισμού Αστέρι της Ευχής και τη μασκότ του, τον αγαπημένο σε όλους μας Αστε-ρούλη της Ευχής!

Βρείτε τα τετράδια και τα μπλοκ ζωγραφικής του Οργανισμού αποκλειστικά στα καταστήμα-τα Public. Μέρος των εσόδων από την πώληση τους, θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κά-νε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελ-πίδα.

Και μην ξεχνάτε ότι στα Public γονείς, μαθητές και φοιτητές θα βρουν όλα όσα απαιτούνται για ένα δυνατό ξεκίνημα τη νέα σεζόν: σχολικά βιβλία, λογοτεχνικά βιβλία – ελληνικά ή ξενό-γλωσσα - , βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, λεξικά, βιβλία για τα κολλέγια, επώνυμα είδη γραφικής ύλης, όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου, μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά τετράδια από 0,25€, laptops, desktops, tablets, usb sticks, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξεσουάρ, εκτυπωτές και άλλα προϊόντα τεχνολογίας!

Επιλέξετε τα τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής με τον Αστερούλη και στηρίξτε μαζί μας το Έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Ας χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

 

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας