Ένα απολαυστικό γλυκό με υπέροχο συνδυασμό γεύσεων αλλά και πολύ εύκολο στην παρασκευή του.
Για τον καφέ μας το πρωί ή και το απόγευμα, πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη ή βουτηγμένα μέσα στο τσάι, τα βουτυρένια κεκάκια θα μας γίνουν αγαπημένη συνήθεια!
Όταν η παραδοσιακή μπουγάτσα παντρεύεται με τα καλοκαιρινά φρούτα εποχής, τότε έχετε στο τραπέζι σας ένα ελαφρύ γλυκό που θα κάνει τη συνταγή σας ανάρπαστη!
Ένα υπέροχο και δροσερό γλύκισμα με φράουλες από τον chef Γιάννη Λουκάκο
Η παλαιότερη αναφορά του σουφλέ αποδίδεται στη γαλλική πλοίαρχος μαγείρισσα Vincent de la Chapelle, γύρω στις αρχές του δέκατου όγδοου αιώνα.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας