Προμηθευτική: Νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας!

Γράφτηκε από την  Δεκ 20, 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, τα εγκαίνια του πεντηκοστού καταστήματος της εταιρείας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε., στην οδό Κοραή 3, στο κέντρο της Αθήνας.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλο τον κόσμο που προσήλθε και αγκάλιασε από την πρώτη μέρα το νέο μας αυτό ξεκίνημα, στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει δύναμη να προσπαθούμε για εσάς. 

Επιπροσθέτως, απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους περισσότερους από χίλιους ανθρώπους της εταιρείας μας, που καθημερινά εργάζονται για το καλύτερο, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τη μεγάλη μας οικογένεια· την ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Από τη μεριά μας, παραμένουμε πάντα δεσμευμένοι στην υπόσχεσή μας για διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Μια σχέση που επισφραγίζεται καθημερινά σε κάθε ράφι των καταστημάτων μας, όπου οι πελάτες μας βρίσκουν την τεράστια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στη βέλτιστη προσφερόμενη τιμή.

Τέλος, ευελπιστούμε πως το νέο μας αυτό κατάστημα θα αποτελέσει ζωντανή απόδειξη επιτυχούς λειτουργίας για μια ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ όπως η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. και θα αναγνωριστεί ως η καλύτερη επιλογή για τις καθημερινές αγορές από τον κόσμο του κέντρου της Αθήνας. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε! »

Πάντα δίπλα σας!

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

ΒΙ.ΠΑ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ-ΓΚΟΝΕΤΣΕΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΤΚ 190 03
ΤΗΛ.: 22990 20900
www.promitheftiki.gr 

Δώρα Ρουμελιώτη

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fresh News

Το site morethanawoman.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας